Înscrierea în clasa pregătitoare
Admiterea pentru învațământul profesional
Platforma națională de informare pentru vaccinare
Proiectul Time to Move
Înscrierea la grădiniță
Evaluare națională 2020
Proiect România-Ucraina: "Realitatea virtuală unește Carpații"
Admiterea pentru învațământul profesional de stat cu durata de 3 ani
Proiectul Time to Move
“Educația ne unește”
Proiectul Time to Move
„UN PLUS de integrare pentru tinerii din Țara Oașului prin Erasmus+"
Proiectul Time to Move
Time to move 2017

Descrierea proiectului aici

Informații despre proiect descarcă
Listele cu personalul unității pentru anul școlar 2017-2018
Informatică și TIC  • Hour of Code este o oportunitate- pentru elevi și nu numai- de a invăța programare într un mod plăcut. Prin platforma code.org oricine poate crea crea un program, prin intermediul personajelor și jocurilor preferate: Elsa, Alice, Angry birds, Minecraft, Star Wars.
  • Elevii nostri au accesat site ul si au ajuns în foarte scurt timp să rezolve multe din aplicațiile sale. Blocurile de cod și-au gasit miraculous locul în așa fel încât programul să fie corect. Bucuria și entuziasmul, plăcerea de a se juca programând, s-a citit pe fețele tuturor , făcându-i să capete încredere in forțele proprii. Mulți dintre ei au avut acces dupa terminarea corectă a tuturor nivelurilor jocului la diplomă, făcându-i mândri și fericiți.

  • Code.org este o organizație non-profit dedicată extinderii educației cu privire la tehnologia computerelor și programare, prin promovarea acesteia în școli. Viziunea lor este că fiecare elev, din fiecare școală ar trebui să aibă posibilitatea de a învăța tehnologia computerelor. Tehnologia computerelor și programarea ar trebui să fie parte a curriculum-ului de bază în educație, alături de alte științe, inginerie și cursuri de matematică (STEM), cum ar fi biologie, fizică, chimie și algebră.
  • Accesează pagina Hour of Code și alătură-te și tu celor 360.469.651 care au încercat! Mult succes!
  • Mai multe detalii despre eveniment Aici