Înscrierea în clasa pregătitoare
Admiterea pentru învațământul profesional
Platforma națională de informare pentru vaccinare
Proiectul Time to Move
Înscrierea la grădiniță
Evaluare națională 2020
Proiect România-Ucraina: "Realitatea virtuală unește Carpații"
Admiterea pentru învațământul profesional de stat cu durata de 3 ani
Proiectul Time to Move
“Educația ne unește”
Proiectul Time to Move
„UN PLUS de integrare pentru tinerii din Țara Oașului prin Erasmus+"
Proiectul Time to Move
Time to move 2017

Descrierea proiectului aici

Informații despre proiect descarcă
Listele cu personalul unității pentru anul școlar 2017-2018
Școala Altfel- noiembrie 2017În cadrul programului educațional Școala Altfel, clasele primare s-au bucurat de o zi relaxantă, organizând o excursie în Baia Mare. Au vizitat Muzeul de mineralogie, Planetariul și au vizionat povestea Făt- Frumos cel mofturos."Matematica creativă", cu elevii claselor a VI a și a VII a B în săptămâna Școala Altfel."Viitoarea mea meserie" și "Ne pregătim pentru viață" cu elevii claselor a VII a A și a VIII a B în Săptămâna Altfel..Școala Altfel- noiembrie 2016 • LUNI – 21.11.2016,,Literatură și educație”
 • MARŢI– 22.11.2016,,Sănătatea noastră cea de toate zilele”
 • MIERCURI – 23.11.2016 ,,Educaţia economică, educaţia antreprenorială”
 • JOI– 24.11.2016,, Ne pregătim alături de Jandarmerie, Poliția locală, Pompieri, Smurd ”
 • VINERI – 25.11.2016 1 DECEMBRIE –ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI!


 • Micii brutari
 • Fiecare elev din clasa I A a manifestat interes pentru a invața tot ce le aratau mamele care au participat la aceasta activitate. Mare a fost bucuria tuturor când au reusit să facă colacii cât mai frumoși. Momentul punerii în cuptor, coacerea colacilor au fost foarte atractive. Finalizarea activitatii a culminat cu degustarea frumoșilor colaci. Elevii au învățat multe lucruri intersante despre tradițiile de Crăciun specifice localității. Fiecare a fost răsplătit cu colacul pe care și l-a facut.

 • Vizită de studiu
 • Elevii clasei a V-a C, clasa a V-a B și a IV-a A, împreună cu doamnele învățătoare ale claselor I-IV și diriginții lor, au vizitat muzeul de istorie din Satu Mare. După vizitarea muzeului, s-a plecat la Teatrul de Nord Satu Mare pentru a viziona piesa „Punguța cu doi bani”.

  Elevii au dovedit un viu interes pentru activități de acest gen, crescând interesul pentru alte excursii. Au intrat în contact cu alți colegi, realizând un număr mare de fotografii. Interesul pentru valorile culturale locale/naționale a crescut.

 • Excursie Memorial Sighetul Marmaţiei
 • În cadrul excursiei elevii claselor a VI a B și a VIII a B au făcut un popas la Sâmbra Oilor, apoi au petrecut câteva ore în Sighetul Marmaţiei. În această localitate au vizitat Memorialul Victimelor Comunismului, centrul oraşului şi au luat prânzul. La întoarcere s-a facut un nou popas la Sâmbra Oilor.

  Elevii s-au simţit foarte bine în excursie şi au reuşit să asimileze noi cunoştinţe despre perioada comunistă, precum şi informaţii geografice despre această parte a ţării. Au rămas profund impresionaţi de ceea ce au văzut la Memorial, drept pentru care unii dintre ei au venit cu întrebări suplimentare şi au completat un scurt jurnal de impresii.

 • Ieşire pentru o zi cu clasa la Satu Mare
 • Activitatea a fost educativă, recreativă şi extrem de plăcută. S-a vizionat un film 3D – “Fantastic Beasts”, o continuare a seriei “Harry Potter”, am vizitat Muzeul de Istorie, unde elevele au aflat lucruri noi de la un ghid specializat şi s-au bucurat pentru că au putut socializa într-un cadru informal.

  Colectivul clasei a XI-a A a devenit mai unit, elevii fiind mai comunicativi şi mai apropiaţi de doamna dirigintă.

 • Activitate organizată de Jandarmerie
 • Elevii claselor a IX a C și a XI a A au aflat informații despre această instituție, au făcut fotografii și au fost foarte impresionați de armele și echipamentul din dotarea jandarmeriei.